Centrul Medical Dr. Luca-Maria

Despre noi

Despre centrul medical Dr. Luca-Maria

Centrul Medical Dr. Luca Maria a fost fondat în anul 2019, se află în orașul Sebiș, în Județul Arad și este o rețea privată de servicii medicale.În anul 2021 a fost inaugurat cel de-al doilea punct de lucru, în Giroc, Judeţul Timiş.

Sănătatea este cea mai importantă, de aceea Centrul Medical Dr. Luca-Maria vine în sprijinul dumneavoastră pentru a preveni, pentru a trata sau pentru a vindeca o afecțiune medicală.

Devotamentul reprezintă prima calitate a echipei Centrului Medical Dr. Luca-Maria, fiind axați pe a-ți îmbunătății starea de sănătate. Tratamentele medicale sunt întotdeauna personalizate, mulate după nevoile fiecărui pacient în parte.

Domeniul medical este într-o continuă dezvoltare, iar din dorința de a vă satisface cele mai exigente solicitări, Centrul Medical Dr. Luca-Maria ține pasul cu ritmul în care medicina evoluează la nivel european.

Comunicarea este, de asemenea, esențială în rezolvarea unei probleme, de aceea echipa Centrului Medical Dr. Luca Maria vă stă la dispoziție pentru a vă răspunde la toate întrebările și nelămuririle pe care le aveți. Ne găsiți la adresa “Strada Trandafirilor, Nr. 91A, Localitatea Giroc, Judeţul Timiş”, la numărul de telefon: 0356 422 619, sau ne puteți contacta pe adresa de mail a clinicii centrulmedical@lucamaria.com

În momentul de față dispunem de următoarele specialități: Cardiologie, Chirurgie generală, Dermatovenerologie, Medicină de familie, Neurologie, Diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, ORL, Ortopedie-traumatologie şi Psihologie clinică.Fiecare dintre aceste specializări deține servicii medicale specifice specializării.

Programare telefonică

Sună acum la numărul de telefon 0356 422 619 şi fă-ţi o programare.

0356422619